Direktlänk till inlägg 31 januari 2009

Min Högst Personliga Åsikt om Lets Dance Igår

Av Catja - 31 januari 2009 08:18

Ja, denna vecka av lets Dance var ju full av överraskningar.

Som tillexempel

Magdalena Gaafs- hjärnblödning.. Oj! Ursäkta!

Hennes blödning på hjärnan. (Trodde ni att jag inte skulle vara elak med henne bara för att hon haft en blödning  hjärnan?)

My God, inte konstigt att man får en blödning i hjärnan när man är på uptight, korrekt (bara för att väga upp hennes syndiga förflutna) och "håller tillbaka" så hårt. Det blir som att man försöker hålla andan när man är andfådd. Som att försöka få en kastrull med vatten att sluta koka genom att man trycker ner locket hårdare. Trycket i denna lilla X-pinuppa har tillslut vuxit sig så stort så POFF!

(Krya på dig!)


Niclas- Men uuusch! Han såg ut som en blandning mellan Peter Stormare och Torsten Flink. På tal om Torsten Flink så är väl en spruta i armvecket det enda som skulle kunna få en människa att så övertygande röra sig som en tjackkåt matador.


Laila- Ja, hon är duktig. Hela tiden. På allt. Så frågan är. Vem har gjort hennes bröst? Och vad går hon på?


Carl-Jan- Är med av den enkla anledningen att stackas Kitty Jutbring inte ska behöva vara sämst. Är det någon som har tänkt på hur synd det är om dom stackars dansarna som får släpa runt, vecka efter vecka på nån så (antagligen) påfrestande som CJ! Sen en sak till, exakt vad har karl satt i halsen? Vad kan få en att låta så? Låter som att han svalt en del av sina stämband, finsmakaren där.


George- "Nana na- La-lala-la... You sexy m#thah' f#ukahh..."

Men i alla fall. Hur många slag har denna karl tagit mot huvudet? Finns det någon annan tävling på TV där det skulle märkas mer? Tror inte det.


Elisabet- What?! Vem på vägverket har tabbat sig? Varför dansar lilla blonda killen runt med en trafikkon? Och var i Sverige står Elisabet med dom andra konerna? Eller så kanske det är såndär grävande journalistik det handlar om.


Hasse Aro- Att en människa som faktiskt inte är så kort kan se mindre ut än mig till och med! Helt otroligt! Men i alla fall. När jag satt och studerade denna mannen så sitter jag och klurar på att han säkert lever nått sorts dubbelliv. Mycket riktigt, när Patrik ser honom säger han "Den otrogna jäveln!" Aha! Jag visste det! (Vilken männskokännare jag är alltså.);)


Magnus Samuelsson- Sveriges Hulk Hogan. Tydligen verkar han gå mot samma håll som Hogan. När dom stora starka männen inte längre orkar med sin fysiskt krävande sport så börjar dom med taskig underhållning. Snart ser ni Samuelsson, precis som Hogan, Schwarzenegger och Stallone i nån halvkass film som kommer heta nånting som; Vakten-Barn-vakten.


Kitty- Kvinnan är så frånvarande så grabben hade lika gärna kunnat släpa runt på en torktumlare på dansgolvet. En taskig torktumlare hade dessutom förklarat alla dom trasiga underkläderna som fastnat här och där i Kittys klänning!


Morgan- Grattis till poängen! Men klipp dig. Please!! Kan inte ens vara elak. Kolla bara på klippet i dansen där du har lite bakåtslickat hår. Så skulle du se ut och du klippte dig kort. Lägg ner comb-overn nu.


Sådärja! Det var veckans Lets Dance.

Denna vecka var elaka veckan igen.

Måste säga till läsare som bara råkar läsa detta inlägg av mig. Jag ÄR inte såhär elak egentligen. Jag hittar på elakheterna om deltagarna. 

Hemskt va? Joo, I guess... MEN! (Som Tony Irving)

Lite kul är det att låtasas vara elak. Känner mig lite som den gamla Idol-Juryn. :) Och jaa... Jag kommer ju på elakheterna av någon anledning. Jag hittar ju nån sorts grund till det. Men det är väl djävulen i míg (tror att den finns i alla) som får tala lite.

 
 
Christina W

Christina W

31 januari 2009 09:22

Oj.. det här var ju onekligen en annorlunda tolkning av Let's dance.

http://metrobloggen.se/godmat

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja - 10 maj 2009 07:50

Såg att jag har åtta prenumeranter kvar på denna bloggen! Hihi! Hängivna jäklar va?! ;)  Vem är ni då? :)   ...

Av Catja - 16 februari 2009 08:59

Glöm inte min nya blogg Click Hära

Av Catja - 11 februari 2009 16:51

Ja nu är det dags för mig att dra vidare.... Följ mig till min nya blogg! Klicka här   Glöm inte att byta din prenumeration på Bloglovin! :)   ...

Av Catja - 11 februari 2009 15:00

tjorvar lite.....

Av Catja - 11 februari 2009 11:03

Som den kände Big´O en gång sa....   Nu har vi varit till tandläkaren. Patrik lagade en tand, en annan tand än den som gick sönder. Den ska dom dra. Nästa vecka tror jag det var. (PS. Tandläkaren sa på en gång när Patrik öppnade munnen, "Du gnisslar...

Presentation

Omröstning

Du som läser! :) Känner du mig?
 Ja mycket väl!
 Jodå, vi är bekanta!
 Vi vet vem den andra är!
 Nope.
 Vet inte. (Hah! Ja, det var ju ett lustigt alt!)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards