Alla inlägg under december 2008

Av Catja - 20 december 2008 09:30

Jamen hur smart är man? Snacka om att jag är självdestruktiv!

Hur kan man sätta sig en lördagmorgon och knappa in räkningarna?

Det måste ju vara det dummaste man kan göra! :(

Sen slår vi på stort dessutom, vi avslutar detta år med MASSOR av räkningar!! *Konfettiregn i tvrummet på Hägern*

Står och gestikulerar som Rickard Sjöberg. Skillnaden är bara den där detaljen vinster vs. skulder.

 Jepps, inte direkt upplyftande. Men men... Jag gör som jag alltid gjort. Det gäller att bara Le fint och betala...

Som jag skrivit i tidigare inlägg så hade mina grannar kunnat sätta ner sina räkningar i våran brevlåda och jag hade fint bara betalat. Den enda kollen jag har är att allt som ska betalas, betalas. Sen vad det är är inte så noga!


Satte just ner Elise i sin sitter och hon fastnade med blicken på TVn. Hon såg Elisabeth Tarras Wahlberg och hon ser rent förhäxad ut. Hon sliter inte blicken från henne... hehe! Hon har suttit hur länge som helst och bara stirrat på henne. Förklarade för Elise vem hon var. Att hon varit presschef för kungliga huset men att hon nu jobbade som rådgivare i internationella relationer hos Quatars emir Hamad bin Khalifa Al Thani (Jepp, googlade hennes nuvarande jobb!).

Förklarade även för Elise att hon har titeln "STT". Sveriges Torraste Tant.

:) Det är helt sjukt hur träig en människa kan vara! Haha! Håller ni inte med?  Men sen har jag en känsla....

Jag tror nämligen, och mina misstankar delade jag med mig av till min dotter. Jag är ja nästan övertygad av att:

Elisabeth Tarras Wahlberg har ett hemligt liv som Latex beklädd

S&M Dominatrix!

Jag ser det framför mig. Att vara en sån torr människa utåt så (förlåt, Gud vad jag hackar på henne nu! Hihi!) har hon nog MASSOR med känslor och utsvävningar hon måste få utlopp för.


Lite kallt idag men ja känner verkligen för en långpromenad.

Jojustja!! Jag och Patrik käkade Pizza till middag igår, en hämtpizza alltså, inte en hemmagjord med dinkelmjöl. MY GOSH, vad min mage hade att säga till om det! Magen kurrade och jobbade som ett tok hela natten, Patrik hörde magen till sin sida om sängen när jag låg under två täcken! Haha! Jag ska nog hålla mig undan min mage mår inte bra av vanlig mat nåmer!


Näpp, nu ska vi börja ta oss ut...

Förhoppningsvis håller vädret sig såhär, Uppehåll och Älgfritt. :) 

Av Catja - 19 december 2008 21:40

Haha! Detta är hos Lasse & Anki i somras... Patrik spelar Wii Fit för första gången, och jag skrattade så vattnet höll på å gå! Hih!

Av Catja - 19 december 2008 20:29

Hallå där!?! Vart tog alla vägen?

Fredag kväll klockan halv nio och bara jag är vaken! Både Elise och Patrik ligger och snarkar.... Kul! :( Fasen å....

Nånå Singalong på TV...De är ju kul!

Och Petra Mede (??!) är med, hon är ju bara för kul!


VARNING!! RITVA BÖR INTE LÄSA VIDARE! VARNING!! RITVA BÖR INTE LÄ 


Idag har jag varit tvungen att.... *svälj*.... suga ut....SNOR, *hulk hulk* ur Elises näsa!! Visserligen med en nässug.. Men att det finns nånting som heter nässug är ju nästan ännu äckligare!

Jag lider ju, som framkommit tidigare, av snorfobi. Jag har sånna problem med näs-vatten så jag klarar inte ens av min dotters snor alltså. När jag var liten frös jag så fort jag kände att jag hade nått i näsan. Kunde inte röra mig och började gråta..

Men så idag fick jag suga ut ur hennes lilla näsa.. Så vidrigt mycket näsvatten. Den här sugen (allvarligt jag tror inte att jag kan dela med mig av detta... Jag håller på å kräkas.) riktigt sörplade i sig...... Uuuullkk!!!!!!!

Nä det går inte. Fy fan.

Av Catja - 19 december 2008 16:17

I år kom jag på värsta grejjen! Till våra vänner som man gärna vill ge presenter men man har inte direkt råd att köpa till alla så har vi bakat

PIPPARKAKOR! (Camilla har tyvärr inte hunnit se sina ännu eftersom hennes karl envisas med att glömma kakorna hos oss!)

Sen har L och A med Kids inte fått sina ännu.. Ska förbi där ikväll med deras! :)

Men jag vill rekommendera detta till er alla nästa år! Formarna finns att köpa på Coolstuff.se 

Köpte blomkorgar på Dollar$tore och klädde dom med tyg åsså cellofanpapper runt!



Av Catja - 19 december 2008 11:39

Kom precis hem svettig, stressad och pulsen i 210. Det bara pulserar och dunkar i hela kroppen! Hahaa!

Ja, jag har bott i Norrbotten mesta delen av mitt liv men har aldrig förr blivit jagad av en älg. Så här var det...


Jag gick alltså ut på promenad efter förra inlägget. Satte Elise i barnvagnen och gick ut i ett underbart väder. Sååå härligt ute. Så jag tänkte ta en lite längre promenad än vanligt. Gick mot Malmbergsbacken och när jag är vid Statoil så ser jag en älg.

"Hah, nämen se där, en älg!" Tänker jag och var helt okej med att se en älg. För den var på andra sidan korsningen vid statoil och hade behövt gå tvärs genom korsningen, över parkeringen på statoil, över plogvallen och sen in på gångstigen jag gick på för att komma åt mig. Dessutom hade den behövt gå åt just det hållet jag gick åt också.

Hade jag vetat då att det var precis det älgen hade i tankarna så hade jag inte saktat ner för att titta på det stora djuret.

Jag såg och hörde polisbilen sen, den hade kommit till älgens undsättning och dom försökte valla älgen mot lite älgigare-miljö.

Så poliserna slår på sina sirener och stressar älgen och kör efter den för att lotsa den framåt.

Plötsligt inser jag att dom jagar ju älgen mot mig! *pulsen börjar öka* "Nämen inte hitåt va?...Näe...Eller... kanske..." Kollar sådär lite stessat och hetsigt över axeln. Jag tänkte att det borde ju ha varit helt omöjligt men nä. Älgen kom verkligen närmare och närmare och såg verkligen ut att vara på väg till just den gångstigen som jag spatserade på.

Och naturligtvis, jag ser detta älgtryne vända sig mot mig och sätter fart. Polisera stressar ännu älgen med sirenerna men ser mig och stänger kvickt av blåljusen.

När jag ser denna älg sätta sina klövar, fötter eller hovar (vad det nu kallas) på gångstigen och sätter stressat igång att älga (hehe) mot mig ca tjugo meter bakom mig så börjar jag verkligen känna av paniken.

Men man vill ju som inte börja löpa på en gång, man kan ju se lite fånig ut då om älgen helt plötsligt vänder åt andra hållet. Man vill ju gärna hålla sig lite cool och bara,

"Tjaaah, en älg höll på å börja jaga mig, men jag såg ju på en gång liksom att det var lugnt..." Men jag insåg att nu är det inte läge att vara cool.

Hur cool är jag med en älg hov-klöv-fot i nacken?!

"Ja jävlar, nu är det dags att sätta fart fröken!"

Jag drar igång med en sån rivstart med mina kängbeklädda fötter så det sprutar upp snö bakom mig. Men stressad som jag är så har jag inte rätt kordinater för flykt-löpning och ett av hjulen på barnvagnen trycks ner i plogvallen. JÄVLAR!!!

Vet ni hur det känns att nu vända sig MOT älgen och rycka upp barnvagnen ur diket och dra en ny rivstart iväg. Å.herre.gud. Då kommer en karl och möter mig med sina gråhundar, han hade väl hoppats på att hundarna skulle skrämma älgen åt andra hållet och inte mot mig och min barnvagn men icke! Älgen var för stressad och fortsatte bara rätt fram frustandes och med uppspärrade ögon.

"Nu är det dags att sätt fart tjejen!" Ropar karln och även han springer ifrån älgen nu bredvid mig. Hans hundar är ju jättesugna på älgen och drar bakåt hela tiden så jag håller på å körahundstackarna med vagen. Jag stannar till och vrider vagnen lite och nu hör jag verkligen älgen bakom mig trots all trafik runtom.

"Stanna inte, spring bara, hundarna får akta sig!" Hojtar gubben.

Jamen jag säger det, aldrig springer man så lätt som när man har en stressad och vilsen älg bakom sig. Jag hade kunnat springa hur långt som helst och hur fort som helst, inga problem alls! Detta har jag och Lungan min upplevt en gång tidigare när vi var å joggade å då var vi inte ens jagad av älgen, vi såg bara en och blev rädd.


Jag och mannen med hundarna höll oss framför älgen och vek av mot Statoil och in bakom bilarna på parkeringen och älgen fortsatte framåt och försvann in på bostadsorådet på andra sidan gatan.


Ja jag säger det. Efter detta så tyckte jag att jag hade promenerat färdigt för idag och gick hem. Jag hann ju få upp pulsen ordentligt. *Pust å flämt*


Av Catja - 19 december 2008 10:05

Jättehärligt väder! Wunderbar!



Av Catja - 19 december 2008 09:34

Jahaja. Inte har jag kunnat sova i natt, haft dåligt samvete för att jag varit jävlig med den stackaren som trodde hon hade HIV. Så jag var tvungen att be om ursäkt i dag... Haha! Jag kan inte vara så elak... Stackars tjej..

JAg skrev ett nytt inlägg;

"Måste be om ursäkt för mitt tidigare inlägg. Försår ju att om du har ångest över något och mår jättedåligt så är ju det hemskt! Och anledningen till din oro är ju sekundär... Att du mår dåligt är ju det som är tråkigt.

Men jag vill lugna dig och tala om för dig att risken för at du skulle ha blivit smittad är MINIMAL. Är ingen matematiker men skulle tro att risken är lika liten som att du skulle ringa på min dörr just....nu!

Så försök sluta tänka på det för du har inte HIV. Jag LOVAR."
Av Catja - 18 december 2008 21:39

.... Än en gång!

Hahaa! Men denna gången är det lite roligt... Jag har varit liiiite taskig men jag kunde inte låta bli.

Var inne på en familjesida med ett jättestort forum som tar upp allt mellan himmel och jord. Och hittade ett inlägg som en tjej skrivit.

Hon hade haft oskyddat sex med två män i sitt liv och var livrädd för att hon smittats med HIV, särskillt eftersom hon hade ont i halsen nu och hostade. (Rubriken löd dessutom; JAG TROR JAG HAR HIV)

 Jag skrev ett svar och det löd såhär;


 "Nå ts, hur går det med din HIV? Min kolera håler på å ta knäcken på mig... Särkillt efter salmonellan förra veckan så är jag lite nere också. Få se om det bli bättre när såren efter böldpesten helt har läkt!"


Jag vet att det är lite taskigt och tjejen var säkert jätterädd och trodde att hon var döende och det är ju hemskt...

Men jag KUNDE bara inte låta bli! Hihihihiiiiiii! Tänk om hon faktiskt har HIV?! Då är ju det jag gjort precis ännu värre! Oough! Nu fick jag värsta klumpen i magen...

Men lägg av! Hur stor är sannolikheten att hon fått HIV av att ha legat med två män?! Och det framkom i tråden att han inte tillhörde riskgrupperna!

En annan tjej hade frågat: Var killen en prostituerad, afrikansk, homosexuell sprutnarkoman med dålig hygien?
MUHAHAHAHAAAAA!!!! Ja ni får tycka att jag är djävulen själv.... Men jag kan inte sluta skratta! Muhahhahaaaaa!!!! *Tårar sprutar* Hahahaaa.... Förlåt.... hihi...

Presentation

Omröstning

Du som läser! :) Känner du mig?
 Ja mycket väl!
 Jodå, vi är bekanta!
 Vi vet vem den andra är!
 Nope.
 Vet inte. (Hah! Ja, det var ju ett lustigt alt!)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards