Alla inlägg under november 2008

Av Catja - 27 november 2008 20:35

Så då var det alltså en annan tjej än Nina som skulle färga mig..Vi försökte klämma in mig hos Nina men hon hade hela dagen full. Men efter noga övervägande och övertalning från Nina så gick jag med på att gå till denna andra tjej... Hon var verkligen jätteduktig och väldigt noga, och det är det jag vill att frisörerna ska vara. Hon penslade färgen i en timma säkert och var superpetig. Jättebra! :) Och trevlig och go var hon också! Nina stod på behörigt avstånd och höll koll, skönt!

Men det var ju inte såå toppen när jag (som känner mig väldigt hemma på Ninas jobb) suger tag i en hårtork efter sköljen och börjar blåsa håret torrt inser att mitt hår i nacken är som tuggummi och smulas sönder när jag drar fingrarna igenom det!! Hjälp! :-O

Men visst, jag förstår själv också att topparna i nacken som redan är skadade som några stackars krigsbarn från Sarajevo inte skulle klara av en till blekning, och sen ska jag väl kanske inte stå och dra i håret när det är blött och utan balsam.... Men iaf!

Lila och blått blev det ju! Men när Nina kommer och tar över och kör sista sköljen ser jag hur hon missbelåtet tittar på mitt huvud.

"Vad var det jag sa? Du skulle gjort det själv!" Säger jag med ett flin.

Nina: "Det är för lite färg. Jag sa ju att hon skulle sätta mycket blått/Lila....Kan du komma tillbaka imorgon efter tolv?"

Haha! Jodå, kommer imorrn ist!

Vill man ha nånting gjort får man göra det själv! :) Hihi!


Elise sover som en stock efter en hel eftermiddag med lek och bus med pappa och jag ska nu tokslöa och bara glo på Criminal Minds...




Men kul nu att jag har en anledning å ha lite kuliga färger i håret.. Det är ju inte riktigt jag, men fasen! Kul är det ändå. Imorgon blir det ju ett till parti blått! :)



Av Catja - 27 november 2008 11:03

Jepp.. Har inte hänt så mkt.. Vi vaknade och glodde lite Rix morgon Zoo.. Patrik ringde Lasse och han kom och lämnade lite grejjor i grovsoporna. Patrik och Lasse har diskuterat världsekonomin.. Vilket jag finner förga roande klockan halv tio en torsdagsmorgon.. Så jag och Elise låg å slö kollade lite TV ist.

Trött å seg är jag som fasen.. Har inget vettigt å skriva så jag tror inte jag ska knappra ner nåmer..


Jojust! Kanske ska baka in rubriken lite också! :)

Det blir ny färg till visningen idag.. Hehee! Inte riktigt vad jag vanligtvis brukar ha men det ska bli kul med nått helt annat! :) Ska tydligen bli blå och lila å grejjor! :) Slänger in en bild sen! :) Mitt enda krav var ju att jag ska kunna bli mörkbrun igen efteråt!

Har sån äcklig utväxt nu så dom hade kunnat göra vad som helst med huvet bara jag blir av med den.



Av Catja - 26 november 2008 20:16

...än en förbannade gång! Men denna gången har jag ätit en pepparkaka.

Usch... Nu har jag lite ångest faktiskt. Men nog är det väl själve fan alltså... Jag har grejjat med dom här pepparkakorna i två dagar och gjort dom fina och extra aptitliga, åsså ska inte jag få äta en enda!

Sen lyckades jag juh här i veckan käka couscous också i två dagar och sen såg jag att jag inte får äta det!! Fasen... Detta har blivit en dålig GI vecka. Nya friska tag...

Av Catja - 26 november 2008 19:40

Mina Älsklingar... 

PS.

Av Catja - 26 november 2008 16:36

Mamma å Syster kom å hälsa på! Kom när Patrik börjar jobba igen nästa vecka! :)

Av Catja - 26 november 2008 15:20

Hehe! "Check!"  Eller hur Herr Fagervall! :)


Det är November månad och jag vet vad som ska inhandlas i julklappsväg redan!  :) Ja... Elises julklpappar är ju inte klara såklart men till annat löst folk så är det klart!

Jag har värsta fiffiga julklapps idèn till våra vänner! :) Så jäkla bra... Brainstormade med Patrik igår om det och han blev också eld å lågor! :) Bara det att det är ju alltid lite jobb med sånt.. Men strunt samma! Det blir hur bra som helst! ;)

Av Catja - 26 november 2008 14:51

Vaknade i morse till värsta snöstormen igen! Men vad gör det?! :) Jag och Elise trotsade vädret och dom lata ´jäkla karlarna (eller tjejjorna) som ska ploga här i stan.. Inte en gångstig var plogad! Jag var sur som fasen men kom på att jag ska se positivt på detta.. Dvs; Åååh va härligt att dom inte plogat ännu, tjohoo, vilken träning jag får!

Vi gick och köpte lite målarfärg, ljusveke och Nonstop.

När vi väl kom hem så började min pysseldag! :) Jag har dekorerat pepparkakor som vi hängt i granen, jag har förberett ramarna för målning (ska fixa det ikväll), och sen har jag gjort egna Doft-värmeljus! :)

Jag har ju mina Vanilj- (Har nojja på vaniljdoftande grejjor! Te, parfym, ljus, glass...) -doftljus som jag eldar varje kväll tillsammans med 5-8 värmeljus per kväll.. MÅSTE bara få ha mina ljus.. Det är så mysigt! :) Jag har då sparat alla utbrunna (är det ett ord?) värmeljus och stumparna av doftljusen. Sen satt jag i fyrtio dagar och fyrtio nätter (kändes det som) och gjorde hål i botten på värmeljusen och drog igenom ljusveke... Sen var det dags för vattenbad med stearinstumparna (hittade en stump med Jasmin doft också), in i en gammal lingonsyltsburk och röra om tills allt hade smält... Sen bara hälla ner i ljusformarna och VOILÁ ett (flera) doftande värmeljus!

Men nu har jag värsta huvudvärken och Elise vaknar när som helst... Och sen på visiningsövning igen..

Sen hem å laga mat....


Har sökt Krabbpastej idag också.. Finns fasen inte i den här stan.. Eller... Jag har varit på två affärer och kollat... I allafall.. Och fan också! Går jag dit och ska köpa nått så ska det ju vara där. Usch va irriterad jag blir på sånt där.. Han på Domus hade inte ens hört talas om det!

Frågade mig om den var god och jag bah: "Jaaa! Den är verkligen jääättegoood, har jag hört. Har inte provat den själv ännu... Men den sägs vara verkligen heeelt fantastisk!" Detta bara för att jag ska kunna köpa den där på nån vecka. Jag ger dom två veckor... Då kan jag garantera att dom har den! :)


Men fy, nu känner jag mig stressad... Måste kila...

Av Catja - 25 november 2008 21:15

Gissa vad vi gjort i kväll... Haha! Vi har klätt JULGRANEN!! :) Jättefin blev den men medans vi klädde den kom vi på att det för fan ännu är november! Hahahaaa! Men så är det,, vi har granen klar här... Jessus...

Det är så typiskt oss! Samma med födelsedagspresenter och grejjor, vi ger det alltid i förväg för vi kan inte vänta till den rätta dagen. :) Men nu har jag tänkt låta Patriks present ligga kvar på posten, då kan jag liksom inte frestas. :) Gud vad sjukt det känns med granen nu när jag tänker på det... Men samtidigt är granen det Elise tycker är roligt.. Hon förstår ju inte allt det andra. Så då kan vi ha den lite längre tid än vanligt.. Hih!


Var och kollade idag hur vi ska gå till visningen å d... S då fick jag höra lite om vad jag ska ha.. Hah! Coolt! Jag ska ha en minst sagt annorlunda uppsättning! :)


Nä nu fortsätter Desperate.... Tjao!


Presentation

Omröstning

Du som läser! :) Känner du mig?
 Ja mycket väl!
 Jodå, vi är bekanta!
 Vi vet vem den andra är!
 Nope.
 Vet inte. (Hah! Ja, det var ju ett lustigt alt!)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards