Alla inlägg under november 2008

Av Catja - 10 november 2008 10:56

vilken smärta!! Att det kan göra så ont i en tå. Jag är helt svettig efter att ha rengjort och lagt om tån. Usch....

Av Catja - 10 november 2008 10:35

.... Skulle äntligen få fingrarna ur och tömma våran digikamera åsså hittar jag inte USB sladden. Patrik är skäligen misstä.. Eller nej! Han är på sannolika skäl misstänkt för brott mot sladdförvarings lagen. Den har alltid legat på ett och samma ställe, Alltid. Men som av en slump så är den försvunnen efter hans städnojja förra veckan...


Sitter här med foten i såpa igen. Är sååå less på detta nu. Hur länge ska det ta innan det läker klart? Helt mysigt ute och vill ut å gå... Men efter min Quasimodo promenad igår så har jag ont i hela benet! Ända upp till skinkan.. Fan också. Känner mig sur.


Men lite gladare nyheter.

Igår var Ante å Sopfie med barnen och fikade. Fick jättesöta SNÖ smycken från token. Tack så mycket gullungar!

Och Sopfies mage bara växer och växer... Usch vad vi längtar efter bäsen! Elise väntar på sin polare.. Men snart snart kommer Clint. (Jag vet att d e en grabb!)


Nä nu ska jag försöka övertala min tå att antingen lämna min kropp i fred eller så får den ta å gaska upp sig!

Av Catja - 9 november 2008 14:17

...Så skulle jag själv kapa min tå.

Nu har den börjat tjorva igen med förnyad styrka. Jag tror faktiskt att min tå har en egen armè lika stor som USA. :(

Jag och Elise har trotsat min tå och promenerat (läs haltat) till kyrkoården och tänt ljus hos farfar och gammelfarfar. När vi var där så kom "Farbror Peter" och Tant Rebban med Göta och skulle tända ljus dom med.. Efter vår färd dit så promenerade jag och Elise till Göta på en kopp kaffe. Göta tyckte synd om haltande jag så hon plockade fram smörgås och fika till mig... Typiskt så var Rebban inte hemma.

Peter och jag kom  in på Elises "kusin" Isac och hans mörka tjocka kalufs som han föddes med. Och det hela spårade totalt...

Isac är ju egentligen en turk kom vi på. Anders har blivit blåst.

Isac är en månad gammal men har bröstet fullt med  svart krulligt hår som han stoltserar med genom den stora öppningen på hans vita kråsskjorta. Han har fått en stor fet guldkjedja som hänger i öppningen på skortan.. Men den trasslar hela tiden in sig i hans brösthår. (Ajaj...)

Så sitter han där, hårig och brunbränd i hans lilla bilstol. Sist han hade varit å hälsat på hade det försvunnit en massa saker sa Peter. Han hade till och med stulit sockerskålen. Stöldgodset sätter han ner i sin bilstol tydligen!


...Och så vidare! Jag målar ju upp bilderna så detaljerat för mig själv så jag höll ju på å kikna där jag satt. Tårarna bara sprutade och Peter såg då ut å vara påväg å trilla av sin stol där han satt å rökte.

(Fasen å hade jag haft en Therese F här så hade hon fått rita en teckning så hade jag scannat in den!)


Men jag måste återvända till min tå en sväng....

Nageltrång är ju ett förbaskat fult och äckligt ord så jag har tänkt komma på en synonym för det.. Men det är lite knepigt.


Nageltrång=

Tåtajt?

Nageltajt?

Tajtnagel?

Stramtå?

Fotdelsknapp?

Åtsittande orginal akryl?


Tjaa.... Vet inte... Låter inte helt bra... Kanske Tåtajt då.. Hmm...

Vad tycker ni? Förslag?


Huuuh va trötter jag blev. Ont i ryggen har jag också för att jag går som Quasimodo när jag lider av Åtsittande orginal arkryl..

(Hehe!)


Nu ska jag å vila med Pigan

         

                  

Av Catja - 9 november 2008 05:41

Klivit upp okristligt tidigt för att fira Patrik på fars dag. Men han den jäkeln snoozade ju tre gånger så jag hade kunnat sova en stund till. Nånå, Patriks jävla hosta har hållit mig vaken i natt.. Fan den blir bara värre och värre.

Har dessutom fått för mig att Elise vaknat flera gånger i natt så jag har flugit upp som ett skott och svischat in i köket å blandat ersättning åsså när jag kommer till hennes säng så har hon sovit som en stock! Vah? Hur kul är det? Inte särskillt kul.... Nångång under natten har jag blandat ersättning för att Patrik hostat. Jag tror att det håller på å slinta för mig med den här eviga hostan.

Men nu är Patrik pigg å glad... Han sitter just nu och berättar episoder ur sitt liv.  Hihi! Han är så söt..


Nä nu ka jag å lägga mig igen... Natta!

Av Catja - 8 november 2008 18:58

Ooouh! Usch va mätt jag är... Elise har lyckats somna också. Måste ta och väcka henne.. Annars försover hon sig till sovdags!  Hehe!


I kväll är det stjärnor på is. Patrik som är lite sotis har lite jobbit med d.. Hihi! Jag och Markus är ju... Gamla goda vänner om vi säger så, så det är lite känsligt när jag ser det! Dessutom nu när jag går och lägger mig i sorummet och ser det, för Patrik vägrar ju se det "Skit programet". Haha! Så då blir d ju ännu lite värre!


Nä nu ska jag å väcka våran Sleeping Beauty

Av Catja - 8 november 2008 16:37

Skrev förra inlägget med Elise i famnen så  det blev mpnga stavfel. Likspm nu! HIhi!

Men ett stavfel var jag tvungen att gå tillbaka å rätta till i förra inlägget!

Jag hade skrivit att "Jag sädade läggan en sväng.."

MUHAHAHAHAAA!!

Av Catja - 8 november 2008 16:19

Jättehrlig dag vi haft idag! Vet egentligen inte varför den varit så härlig men det har bara känts som en jättebra dag. Jag och Elise vaknade rätt tidigt, tror att det hade å göra med Patrik som dundrade runt i morse när han skulle på jobbet. Den människan KAN inte vara tyst. Men vi somnade om ett tag till- Vi klev  upp och donade här hemma med lite frukost och påklädning sen gick vi ut på promenad och just när vi kommer ut så börjar det snöa. Men det var ett sånt mysigt snöande så det gjorde inget det heller.

Vi promenerade till Dressman och köpte Fars dags present till Patrik. En fluffig morgonrock. :) Jag fick ju en morgonrock av honom förra året och han har redan börjat surra om att han ska köpa en ny åt mig. En fluffig, tjock och varm morgonrock, och min är lite drygt ett år gammal. Så han är lite av en morgonrocksfetisht... Insåg för någon vecka den att hans morgonrock måste vara fyrtio år gammal minst! Å då får han en ny imorgon av Elise.


Efter promenaden på stan så kommer vi hem och har lite lekstund och städtid. Elise låg glatt och lekte och jag städade läggan en sväng. Elise fick mat och sen var det dag för henne å vila.. Gick in i sovrummet och lade henne i våran säng och kommer på att jag kanske också skulle ta och vila lite grand. Så när jag lägger mig bredvid Elise så skiner hon upp som en liten sol! Riktigt: ÅÅH!! Ska du vila med mig mamma?! Åsså surrade hon lyckligt  en lååång stund med nappen i munnen tills hon somnade som en stock med ett stadigt grepp om mitt linne. Hon ville väl vara säker på stt jsg inte skulle kliva upp utan henne. :)

 Vi råkade sova riktigt länge och nu sitter vi och skriver lite blogg... :)

Elise ska få mat åsså ska vi hänga upp tvätten och diska.

Sen kommer pappa hem och vi ska nog lata oss och hämta mat.


Elise sitter och pratar tilll mig med en arg röst så nu ska jag göra nått kul med henne! :)


Av Catja - 7 november 2008 22:02

Jag å Patrik är stekare liksom... Stekiga som fan! Hehe!

Sitter å ser Hårdrocks Idol och Fredag hela veckan. Skönt med en riktig mys kväll. Säg nått Patrik!

Patrik säger:nej jag bloggar inte

Jadu prinsen min, d var ju en riktigt påhittig fras! :) Vad sägs om att ge upp svetsningen i Aitik och ge dig på proffesionell bloggning?

Patrik säger: nej jag bloggar inte

Ooough! Det var ett oväntat svar! :) Hihi!


Jag har precis duschat  och testat dom härliga Decleor prylarna jag fick av chicksen igår! Jag är len som en babystjärt.. Visst då Patrik?!

Patrik säger: har ni sett Zeitgeist? om inte, se den.

Sådärja Patrik så har jag FBI, CIA och Rockefeller som avlyssnar eller snarare avläser min blogg. Suck....

 Patrik säger: vi måste bräcka etablissemanget.

Starka ord Patrik.


Nä nu orkar jag inte blogga mer. 

Presentation

Omröstning

Du som läser! :) Känner du mig?
 Ja mycket väl!
 Jodå, vi är bekanta!
 Vi vet vem den andra är!
 Nope.
 Vet inte. (Hah! Ja, det var ju ett lustigt alt!)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards