Alla inlägg under oktober 2008

Av Catja - 19 oktober 2008 17:35

Imorgon ska jag ringa Com Hem för att försöka få ordning på mitt internettande.. Men tusan också! Nu gjorde jag ju helt galet! När man gör sådär, säger att ""Imorgom ska jag ringa/göra/hämta/ordna..." så lyckas det alltid hända något oförutsett och hela ens plan går i kras. Tydligen så ska jag inte ringa Com Hem imorrn. Eller?! Nu sa jag ju att jag Inte skulle ringa. :) Haha! Hörrni jag kan ju hålla på i en evighet med det här. Bäst att sluta blogga.

Men först måste jag tala om att lill Pigan växer så det knakar! :) Hon upptäckte sina händer i fredags. Hon började bläddra i en Psalmbok att vad tygen höll! :) Så nu varje gång jag sätter ner henne på golvet eller liknande så ligger hon supernöjd överallt! :) Hon stannar till och spanar på sina nyfunna lemmar. Toppen!

I förmiddags så låg hon och vilade med pappa sin i sovrummet. När hon vilar så ligger hon alltid med händerna under huvudet (Sådär som gamla gubbar ligger! Så sött!:)) Så såg vi hur hon liksom hajjade till och kom på dom där spretande sakerna hon sett tidigare. Så hin ryckte ut händerna från under huvudet och tittade på dom. Lite sådär: "Se på fasen! Dom är kvar dom här...jajja.." Så satte hon tillbaka händerna. Hahahaa! Det såg mycket roligt ut!


Nä nu är kaffet klart! Är hos svärmor och svärfar och har käkat lite. Dessutom så har ju Faster Emma fyllt och sen har hon varit hem en sväng för begrevningen så vi hade ett försenat kalas för henne.


Nu ska jag kila vidare!  Tjilevippen!

Av Catja - 10 oktober 2008 17:25

Fel på internet hemma. Måste ringa ComHem när jag får tid. Man får ju sitta i telefon kö i flera timmar.. Nånå. Är hos Nina och fikar hon fyller år idag...

Nånå, måste kila! Hoppasa på å få igång internet snart så jag kan börja blogga igen! 

Av Catja - 2 oktober 2008 21:54

Köpte nå smått krafs bara på IKEA. Lite sängkläder till Elise, skärbrädor och sånt smått å gott bara. Men sen köpte jag ju också blommor till Patrik. Sist vi var på Ikea tillsammans så tjatade han om att köpa blommor stora som Kenya. Men jag lekte bromskloss då och talade om för honom att vi inte får plats med nå blommmor i bilen. Och detta har han kommit ihåg, han har klagat över att jag hindrade honom från att köpa sina blommor. Så nu köpte jag jättesöta och pyttesmå blommor till honom! Gick in på Djurmagasinet och skulle köpa två dvärghamstrar också eftersom våran lilla Bruce lämnat jordelivet för ett tag sen och vi saknade alla ljuden från buren. Men dom hade bara en kvar tyvärr och vi ville ju ha två. Som dom skulle få lite sällskap av varann! Nånå....

Undrar om det finns å köpa gnagare i Kalix....Hmm... Kanske! Ska kolla imorrn!


Äsch, jag bara flummar här idag. Nu ska vi se om pigan kan sova nått inatt. Hon harf varit så duktig på Ikea. Somnade i bilen på väg dit och sov hela vägen. Sov hela tiden på Ikea och sedan hela vägen hem. Väl hemma fick jag väcka henne! Så nu är det inte säkert att hon sover!


Vi får se... Usch va trött jag är.. Ska bli  kul å bada imorrn.

Måste å köpa badkläder.  Har ju inte med nått sånt!

Av Catja - 2 oktober 2008 12:11

vi blir kvar en extra dag för att gå på babysim med Elise!Vi saknar pappa båda två men bad låter så spännande så vi blir kvar lite till. :)

Igår ringde Gustaf som var på IKEA och frågade om vi ville beställa nått med honom (jätte snällt!:)), men då slog d ju mig att jag kan ju fara dit själv nu när jag är här! Tjohoo!

Så idag ska vi åka dit, Jag, ELise, mormor, Danni och Alvin. Kul kul!

Så tack för att du ringde Gustaf men du behöver inte släpa runt på nån inköpslista från oss! :)


Patrik ringde precis. Verkar som att Pappa saknar oss också himlarns mtycket! Han hade byggt ihop min garderob och bad mig köpa korgar till underkläder på IKEA. Toppen!


Nånå nu ska jag å Elise på prommis.. Men hoppsan! Hon har somnat på soffan helt själv! Sötnosen....


Av Catja - 1 oktober 2008 17:51

Jessus liksom min dator har ju pajat ihop så jag har inte haft tillgång till detta underbara fenomen på ett tag nu. Så nu har jag minsann haft världens bloggstinens! Har inte skrivit ett inlägg på hur länge som helst men när datorn pajar så känner jag ett enormt behov av å skriva av mig. Dessutom så har jag kommit på bloggrubrik efter bloggrubrik.

En sak jag kom på mitt i natten att jag måste skriva var mitt talfel när jag höll på å berätta för pappa att dom rivit en massa hyreshus i Gällivare en gång i tiden (på finska då). "Joo ne on.. Pu..??...Purru monta taloa täällä!" Muhahahaaa!! Det betyder att dom har bitit/tuggat många hus här! Heheee! Fatta bilden jag fick i huvet. Jag ser en byggarbetare Ala´BOB som bara dyker och biter tag i hörnet på ett stort tegelhus med både händer och tänder. Hohooo! :) Jessus, jag ser det bara allt för klart alltså! :)


Sen en sak till. När jag lyssnar på bra musik (som Anna Bergendahl i Idol) så känner jag mig som världens hårigaste människa! Det är helt otroligt jag ryser och får gåshud i pannan till och med! Har man ens hår där?! Tror inte det... Eller inte mer än sånt där "hud-hår". Men ta mig tusan, när Anna sjunger så säger det bara "fluff" så känner jag mig som en igelkott. Vart enda litet strå på kroppen står rätt ut ju! Som Anders Bagge säger, Jag får Gåshud på Gåshuden!


På tal om Idol så pratade jag med Göta igår. Hon ringde och kollade om jag kommit fram.. SÅ säger hon att hon sitter och tittar "Nå tetär Idoool.." Alltså inte Idål som man uttalar d egentligen! HEhe!

Detta från damen som vägrade ta en ny Corsa med fem dörrar trots att hon skulle få den till samma pris som en två dörrars. "Vad mig anbelangar så behöver jag bara EN dörr!" Hohoo! Galen kärring! Vägrade också stanna för polisen när dom hade kontroll. Tanten fortsatte bara hem till gården och fnyste bara åt farbror blå. Polisen följde efter henne hem på gården och fick sig en utskällning. "Ja, jag stannar då inte! Hålla på å stanna gamla tanter...." Så gick hon in. Därmed basta.


Imorrn skulle vi egentligen åka hem men vi blir nog kanske kvar till på fredag. För Elise verkar vilja stanna här och fara på badhuset med sin trolovade Alvin! :) Nånå, vi får se hur mycket vi saknar pappa imorrn.


Well well nu och köksfixarna Mathias och Ulrika så jag ska va lite social och väcka ELise som sover här på soffan.


Addios!

PS. Hej Ulrika och Magnus! Välkomna till min blogg! :)

Presentation

Omröstning

Du som läser! :) Känner du mig?
 Ja mycket väl!
 Jodå, vi är bekanta!
 Vi vet vem den andra är!
 Nope.
 Vet inte. (Hah! Ja, det var ju ett lustigt alt!)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards