Alla inlägg under oktober 2008

Av Catja - 29 oktober 2008 15:15

Jepps.... Tog mig inte till läkaren i morse. :( Allt kraschade här hemma och det fanns inte en chans att jag skulle hinna dit före alla pensionärer och, ursäkta mig, utlänningar som häckar på vårdcentralen. (Kanske är fördomsfullt men helt allvarligt, det är ALLTID minst 15 stycken som sitter i väntrummet!) 

Nånå, så det får bli en sömnlös natt till bara.... Patrik jobbar ju sin sista dag för denna jobbvecka idag. Så imorgon behöver jag inte bry mig om pigan. Hon och Patrik får mysa på här på morgonen så får jag kila iväg å plågas av nån galen läkare. Säkert en dansk läkare som jag inte förstår ett ord av.... Så när läkaren frågar om jag vill ha bedövning så kommer jag tro att hon frågar om jag känner någon döing. Och naturligtvis svarar jag Nej och innan jag vet ordet av så ligger jag avtuppad med en syrgasmask över ansiktet!

Då frågar läkaren varför jag leker macho, varpå jag svara nej tack, inga nachos... Usch, jag ser det framför mig allt för tydligt.


Av Catja - 29 oktober 2008 07:43

Jessus, detta är andra morgonen som Elise sover längre än mig. Skulle behöva få upp henne eftersom jag såg att öppnamottagnngen på vårdcentralen öppnar 8.30 och inte 9.30 som jag trott! Fasen å... Men jag kanske kan åka dit anmäla mig och SEN köra ELise till Malmberget till farmor och farfar. För jag vill ju hellst inte ha henne i det där väntrummet på Forsen. Alla sjuka människor som hostar och fräser.

Min tå status är ju horibel.. Känns som ett godståg dundrar fram och tillbaka genom foten nu.. Satte ner foten när jag klev upp i morse och de kände som att man slog med slägga på undersidan av foten. Stack ända upp i huvet.... Uuurs!

Av Catja - 28 oktober 2008 21:15

Muahahaaaa!!!! Fatta skulle man ha "V-formen" på tånageln och dra på dig en läcker Peep toe sko. *Vriiider mig i skratt på soffan* Jag döööööör.

Kan inte sluta skratta............    ....  ........

Av Catja - 28 oktober 2008 20:32

Sandra hade kommenterat på inlägget om min tå. Hon påminde om att tånaglar SKA klippas raka och INTE FÖR KORTA! Och jag vet... Hon har ju helt rätt. Men nu återkommer vi ju till min fotfobi.

Det här med fötter är ju bara föör vidrigt. Jag klarar inte av fötter! Urs! Och sen är ju tånaglarna (helt ärligt så är det lite jobbigt att bara skriva sånna ord) ett helt kapitel för sig själv.

Så jag kan bli helt manisk när det gäller mina fötter. Måste klippa naglarna konstant och hålla dom riktigt korta. Hade helst varit utan tår och dess äckliga hårda "skal".  *Kväljer* Så jag försöker alltså hålla naglar, smuts och död hud lååångt borta. Och då blir det lätt att man överdriver och allt slår bakut. Som nu. Jag menar min fot hade varit lite mysigare med en lite längre nagel än det jag släpar och haltar runt på just nu. Var och vidrigheter. Uurs!

Rebecka hade hört nån rekomendation om att klippa nageln som ett V.

Vah!?! HAhahaaa! Fatta hur det ska se ut! Muhahahaa! Man får ju ha en storlek större på skon. Och mest troligt förstärkta strumpor! Hihi!

 Tänk å krypa ner under täcket med sin mysiga kille.

Rena fräscha sängkläder som luktar sommar, nyvaxade ben insmorda med ett härligt väldoftande Body Butter, ben som stryker mot varann... Plötsligt skär ett illvrål genom det tysta luftiga ljusa sovrummet! ( ni vet franska dörrar, tunna vita gardiner, hela paketet, som i inredningskatalogerna!)

Den där mysig killen har blivit spetsad av en tveudd made of Tånagel!  Två blödande hål i hans brunbrända vad. (Ånej, lakanen blir fäckade!)

Not så mycket mys och inredningskatalog över det senariot.

Dock inte så mycket mys med min tå heller.


I natt utsattes jag för min andra fobi. Snor.

Folk har alltid frågat mig vad jag ska göra med denna fobi när jag får barn. "Barnet kommer väl ha en far!" Har varit mitt svar.

Men så i natt låg jag och lyssnade på Elise och hörde att hon var lite täppt i näsan. Tänkte först att jag skulle strunta i det men det går inte, låg och kom att tänka på plötslig spädbarnsdöd och en massa andra hemskheter så jag var tvungen att kliva upp och ge henne näsdroppar.

När näsdropparna rinner genom henne lilla näsa så killar det ju så fruktansvärt så hon drar iväg en rejäl nysning... Och ut flyger en.. Paus för kväljningar..

Enslemmigäcklighårdsnorkuse!

Den ligger alldeles under hennes näsa och jag ser att om hon andas in genom näsan så kommer hon inhalera den igen, så jag har alltså inget val. "Åh! Åhnej!" Jag måste sträcka ner handen och greppa...svälj...kusen och ta bort den.. Lite svår att fånga med sin slippriga konsistens.

Självklart så skriker jag till och rusar ut ur sovrummet sååå nära på å spy med Elises kråka i handen. Inne på toaletten så sprätter jag ner den i toastolen. Från sovrummet hör jag Patrik "Höhhö, Heheee!" Trots att klockan bara är halv fyra.

Till råga på allt så fastnar hennes snorbuse på "toastols-väggen" så när jag kliver upp på morgonen och går in på dasset så är den ännu kvar där! Uuuussch! Det tog ca 5-6 spolningar innan den äntligen lossnade.


Fyyyy.... Nä nu måste jag fortsätta se Desperate!

Tjao!

Av Catja - 28 oktober 2008 16:17

Alltså jag har hjärnstillestånd! Elise börjar tycka att hennes Sitter är lite tråkig, hon vill inte längre halvligga sådär, utan drar sig upp och vill till å gnälla lite.. Men var fan ska jag ha henne då? Hon kan ju inte sitta själv! :-O Vad har hon tänkt tror ni? Att jag ska hålla i henne hela tiden? Nädu gosse, den går jag inte på!

Tips på vad jag kan göra är välkomna!

Av Catja - 28 oktober 2008 15:49

Min dotter har nu anammat tum-sugandet riktigt ordentligt. Hm! Jag hade ju föredragit att hon använde tutten men icke!

Emellanåt så använde hon ju tutten också, är hon är jättetrött och inte orkar börja byta så är hon nöjd med den. Men annars så sitter hon så nöjt med tummen i munnen.

Nå, vad ska jag göra? Jag kan inte göra nått. För när jag inte tittar så spottar hon ut tutten och tar tummen ist.

Häromdagen hade hon BÅDA tummarna i munnen, i varsin mungipa placerade hon sina O så välsmakande fingrar! :)

Av Catja - 28 oktober 2008 15:31

Elise vilar lite middag just nu så jag stjäl mig lite tid vid datorn! :)

Hon har fått sitt treånaders vaccin såhär på tremånadersdagen. Kul present, verkligen. :( Hörde i väntrummet hur en annan bäbis fick sitt vaccin och hon va sååå lessen! Så då blev jag riktigt nojjig och tyckte synd om lill gumman som skule plågas så.. Men när hon blev stucken så sa hon "...Eeeh!..." Och sen inge mer! Helt tyst blev hon. Haha! Nästan som chockad, "Hur understår du gubbfan å sticka mig i mitt ben?!" Sen blängde hon på läkaren hela tiden vi var kvar i rummet. :) Hon riktigt vred på huvudet när jag gick runt i rummet. Resten av tiden vi var där stirrade hon på honom, nästan förnärmat. Hihi! :)


Själv haltar jag omking på en fot. Det är så löjligt men jag har såååå jäkla ont i min tå! Har råkat klippa nageln (Äckligt att skriva om det för jag har sån fotfobi men jag måste försöka förklara smärtan!:)) snett så den som växer in i nagelbädden. Och jag lovar att när jag tittar lite för intensivt på foten så värker det. Skulle ha farit på vårdcentalen idag så dom fick titta på den men Elise hade ju sin läkartid så jag får vänta till imorrn.

Inatt har jag inte kunnat sova för att foten varit under täcket, bara täcket mot tån har varit en plåga.

Och då ska vi inte tala om hur det känns när jag ska ha på skor, gå, eller köra bil. Jessus....

Och sen igår när jag råkade halka och smälla foten rätt i backen så kan man verkligen inte ens röra i tån. Jag förstår inte hur dom ska kunna göra något åt detta. För jag tror inte att dom kan röra i den utan att jag tuppar av, för så ont gör det faktist! :( Behöver verkligen tunga droger för att klara av att nån skulle ta hand om det. Har hört att dom kanske kommer rycka nageln... *Hurvas genom hela kroppen och vartenda hårstrå står rätt upp* Hur ska dom göra det har dom tänkt? Ska dom stirra på tån och bestämt tala om för nageln att det får ta avlägsna sig. För dom kan glömma att dom tar i mig!

Jag kanske kan drogas med nå medicin-ala-travhäst, då kanske jag överlever. Well....Vi får se imorgon. Om jag ens tar mig dit!


Nä nu ska jag ta och fixa å dona litte!


Av Catja - 28 oktober 2008 14:58

Å herregud vad länge jag varit utan internet! Har nästan slagit slint i hjärnkontoret! Och såklart... Nu när jag satte mig och ska blogga at last så börjar Lill gumman å gnälla! :( Måste ta hand om henne nu. Har hört att det inte är bra att "noncha" sitt barn för å få blogga.

Men vänta bara tills hon lagt sig ikväll!

Då blir det bloggning och barnförbjudet här på Lasarettsagatan!

Presentation

Omröstning

Du som läser! :) Känner du mig?
 Ja mycket väl!
 Jodå, vi är bekanta!
 Vi vet vem den andra är!
 Nope.
 Vet inte. (Hah! Ja, det var ju ett lustigt alt!)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards