Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

Bakvänt

Av Catja - 31 oktober 2008 07:31

Ja bakvänt är det allt! Jag ska och besikta bilen nu klockan 8.40 och ikväll ska jag fara å fixa felen på bilen! Heh! Knasigt värre!

Men det är ju nu såhär att jag får körförbud på bilen imorrn om jag inte besiktar den. Men nu när jag besiktar den idag så får jag ombesiktning. Så den där jäkla abs givaren ska bytas ikväll. Billigt kom jag över den också, va skönt.

Jag blir så jäkla arg på bilar. Bilar är ju så pass dyra så jag tycker att det ska räcka med summan man köper bilen för. Sen om nånting går sönder så får man liksom bara hämta och byta sånt!

Helt fel känns det att ju längre jag har min bil så sjunker den ju värde hela tiden. Och medans den sjunker i värde så måste man skyffla in en massa i den! Vah? Ja helt tydigt så är det ju inte en kvinna som bestämt hur "bil reglerna" ser ut!


Patrik och jag hade en jätte disskussion om bilen igår. Jag måste ju byta bilen till något större så jag tänkte ju att jag far in på en bilaffär och bara byter den mot en annan större bil. Men neeeeej! Det är ju helt galet!

Jag måste tydligen byta den mot en dyrare bil av någon anledning. Så jag skulle lägga på lite på mitt lån och byta upp mig. Äsch, tyckte jag det är ju inte så noga. Men det är så man gööör ju...

Konstigt! Då får man ju bara mer och mer skulder ju! Och inte direkt nån bättre bil efter som den jag har nu har ju sjunkit i värde. Visserligen så efter några "Catja byten" av bilen så står man ju tillslut med en bil som knappt rullar för som sagt blir det ju mindre och mindre pengar i bilen jag bytt till.... Men alltså.... Hmm...

Nä usch! Nu har jag satt mig i  nå ekorrhjuls funderingar här.

Nä nu lämnar jag bil snacket. Jag förstår mig ändå inte på det.

Någon som vill köpa en fin bil? Den är faktiskt jäkligt fin min lilla Rolf.

En silvrig Golf GTI, 99:a. Recaro sportstolar både fram å bak och pigg som tusan. Men där har vi ett problem också. Jag gillar inte å sälja till folk jag känner. Inte för att det är nå fel på bilen, absolut inte! Det har inte varit ett enda fel på den förutom nu när jag råkat skaka ABS givaren sned!

Men tänk om en kompis till mig köper den, och jag mot förmodan har kunnat ta betalt ordentligt för den, så händer nånting lite större fel med bilen! Urs, jag skulle få så dåligt samvete så jag skulle mest troligt kliva in och betala hela kalaset. Och det vore en mycket dålig bilaffär!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja - 10 maj 2009 07:50

Såg att jag har åtta prenumeranter kvar på denna bloggen! Hihi! Hängivna jäklar va?! ;)  Vem är ni då? :)   ...

Av Catja - 16 februari 2009 08:59

Glöm inte min nya blogg Click Hära

Av Catja - 11 februari 2009 16:51

Ja nu är det dags för mig att dra vidare.... Följ mig till min nya blogg! Klicka här   Glöm inte att byta din prenumeration på Bloglovin! :)   ...

Av Catja - 11 februari 2009 15:00

tjorvar lite.....

Av Catja - 11 februari 2009 11:03

Som den kände Big´O en gång sa....   Nu har vi varit till tandläkaren. Patrik lagade en tand, en annan tand än den som gick sönder. Den ska dom dra. Nästa vecka tror jag det var. (PS. Tandläkaren sa på en gång när Patrik öppnade munnen, "Du gnisslar...

Presentation

Omröstning

Du som läser! :) Känner du mig?
 Ja mycket väl!
 Jodå, vi är bekanta!
 Vi vet vem den andra är!
 Nope.
 Vet inte. (Hah! Ja, det var ju ett lustigt alt!)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards