Alla inlägg under juli 2008

Av Catja - 2 juli 2008 17:59

Överväger STARKT att starta en "Hata Lulu Carter" klubb.

Anmäl intresse genom att kommentera.

Av Catja - 2 juli 2008 14:33

När mamma å dom varit på väg till Gällivare igår hade Moa suttit och tittat ut genom rutan efter E10:an. (Dvs. stirrat ut i skogen)

"Meenh, hur kan Catja bo här?"

"Vaddådå?"

"Det finns ju inga hus!"


Hahaaahaa!! Storstadsbon från Jämtön har talat! :) Rara barn... :)


Och när dom vl var framme här i Gve och vi stod och surrade på balkongen kommer Tindra ut..

"När vi ska åka till Gäll-vare?"


Hihi!


Nu har jag pysslat ihop himmelsängen till Kotte! Den blev toppenbra! Men nu får vi inte plats med mobilen. Å d är ju lite trist... Ska klura på hur jag ska lösa det! Lägger säkert in bild på den senare...


TJAO!

Av Catja - 2 juli 2008 07:51

Drömt så hemska drömmar hela natten. Och överanalytisk som man är så är det riktigt jobbigt med mardrömmar. Ser dolda meningar med allt i drömmarna! Usch.... Sen har det varit riktigt påträngande drömmar.  Även fast jag vaknat under natten och sen somnat om så har jag fortsatt drömma samma dröm. Och det känns som att man drömt i flera timmar, vaknar igen, och kollar på klockan. Jag har sovit en halvtimma! Vah? Jävla drömmar.

Usch... Men Rusu ska ha tack! I drömmen drog hon mig på fest för att glömma allt!


Nä usch... Nu ska jag kasta  mig lite frukost och grejja här å dra över till Cosa Nostras HQ.

Av Catja - 1 juli 2008 18:40

Nu har precis Mamma, Lars, Moa och Tindra åkt. Jättekul å ha dom här! Super skojjsigt! :) Tindra har vädrat sina funderingar om Kotte. När jag tog en glass ist för mat just innan dom åkte, så skyllde jag på Kotte och sa att han hade kvar köttbullar och bara ville ha glass så kom det kommentarer som;

"Pratar han därinne? Ensam?!" 

"Jahaaa, du sväljer glassen åt honom.."

Och "Har han TÄNDER?!"

Hahaaaahhaa!! Så jäkla rolig hon är! :) Sen har jag suttit och ritat med Moa och Tindra halva dagen. Tindra ville att jag skulle rita Sjöfrunfrun! (=Sjöjungfru) ;)

 Men åååh, va trist att dom var tvungen att åka! Man ser dom ju så sällan.. Men men, nu är det inte länge kvar tills man får träffa dom igen. För när Kotte kommer kommer dom tillbaka ju. Kanske imorrn, kanske om tre veckor...Eller fem! :-O 

Så idag har vi promenerat till "stan" en sväng, käkat lite lunch, åkt upp till toppstugan på dundret och gått runt lite. Moa och Tindra funderade över snön som låg kvar på dundret. Sen råkade dom se fjällnäs slott på avstånd och ville åka dit. Så vi kikade in det stället också. :)

 Och för en gångs skull så har Kotte sparkat på mormor! :) Han ELLER hon har ju vägrat sparka på mommo, väluppfostrade unge! ;) Men idag har det hållt igång HELA dagen. Kotte har inte sovit nånting! Mormor började gråta såklart! Och inte fasen kan jag hålla mig då heller. Så lite grin-kalas hade vi också.


 Nu ska vi nog slänga oss på soffan och glo lite TV. Och invänta papsen som kommer hem imorrn.

Presentation

Omröstning

Du som läser! :) Känner du mig?
 Ja mycket väl!
 Jodå, vi är bekanta!
 Vi vet vem den andra är!
 Nope.
 Vet inte. (Hah! Ja, det var ju ett lustigt alt!)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards