Alla inlägg under juli 2008

Av Catja - 12 juli 2008 17:58

Har precis druckit en liter mjölk. Sådär bara. EN LITER! *skakar på huvet*

Jaja, jag måste ju ha varit riktigt sugen på mjölk....


Men förutom det så är jag sur idag. Mycket sur. Och less.

Kan inte röra mig.

Kan inte stå för det känns som att benen ska explodera.

Kan inte gå, för då går ryggen av.

Kan inte sitta för då får jag ont i magen.

Kan inte ligga för då får jag ont i ryggen och det blir så hett så svetten lackar. Mårrrr.........


Har dessutom sms:at Patrik om vilket pucko han är som inte är hemma. Han har fått sina fiskar varma. Och nu har jag dåligt samvete för det. Han jobbar ju faktiskt. Nånå, han verkar förstå mig ändå å d är ju bra. 




Av Catja - 12 juli 2008 12:48

Gnyr och stånkar... Fasen va ont jag har. Helt plötsligt ska jag ha foglossningar! Vah? Är det inte lite sent för d?! Nånå, ont i höfterna som fasen och i ryggen. Som nedre ryggen. Blev precis tok-sugen på att städa med det högg till i ryggen så fort jag klev upp ur soffan. Som om kroppen ville påminna en "Hörrö, du har ju ont i ryggen, sätt dig ner igen!"

Usch................................

Inge kul alls. Nu får Patrik komma hem. Jätteroligt å ha ont och inte orka göra nått. Hade han varit hemma så hade man ju haft nån att göra ingenting med. Åsså känns det jobbit å va social med andra för rätt vad det är så smäller det bara till och jag får som bommull i huvet och orkar knappt svara på tilltal. Folk måste ju tro att man är knäpp.


Nu förbaskat måste det komma ut snart. Jag skiter i Patriks jobb. Dom kan dra åt helvete!! Vare sig det är ett gammalt par i Ötå som ska ha ett förbannades garage eller själva jävla Anders Årling på SKANSKA. Dom kan dra åt helvete. För jag ska föda barn. Och jag skiter fullkomligt i vad dom tycker ska bli gjort!

Av Catja - 12 juli 2008 10:10

Syrran kom med tips till BB-väskan. Just amningsinlägg hade jag faktiskt packat ner redan, men jag HADE lika gärna kunnat glömt dom. Så det var bra att du sa! Är det någon annan läsare som saknade nått i sin BB-väska? Isof får ni gärna kommentera så jag kan kolla det i min väska!


Igår hade jag det riktigt jobbit i magen också. Kotte håller på å fixeras så det ilade, spände, tryckte och hade sig låååångt låångt ner i magen. Som bakom blygdbenet ungefär. Och när det gjorde som mest ont så satt jag så konstingt och spände mig så det vandrade som bak mot ryggen. Trodde för en sekund att nu kanske så.... Men så insåg jag att varje gång det gjorde ont (varade en minut eller så varje gång) så höll Kotte på å röra sig som fasen. Liksom vred sig och sparkade och korvade runt därinne. Så efter en liten funderare och en kik på Familjelivs Forum så konstaterade jag att det är fixeringen. Jessus vad obehagligt det var! :( Senare på kvällen så kom några ordentliga sammandragningar. Jäklar magen var som ett bowlingklot. STEN-hård! I samma veva pratade jag med Patrik och han ville att jag skulle pussa magen från papsen. "Hehe, hur nu det ska gå till!?" Så vi försökte jag å Kotte men icke! :) Omöjligt! ;)


Fattar inte att jag kan vara så trött. Vaknar på morgonen, käkar frukost och läser lite och hips vips! Nu är jag trött igen. Skulle lätt kunna gå å sova. Men jag ska hålla mig uppe ett tag till iaf. Hade viljat städa och så lite här hemma men jag ORKAR inte. Men jag vill.... Nånå, det är väl bara å vila antar jag.


Men allvarligt! Om ni glömde nått i eran BB-väska eller vet ni nån som saknade nått så skriv in en liten rad så jag kan dubbelkolla min väska!


So long...

Av Catja - 11 juli 2008 17:15

MEN HERREGUD!!! NU HAR JAG GÅTT UPP 20 KILO!!!!! Vad har hänt?! NÄR har det hänt??!!!

Enligt BM och MVC journalen har jag gått upp 18 men från det jag själv börjat räkna så är det nu 20. OH MY GOD!!

Nu får det vara färdigt, KOM UT KOTTE!

Av Catja - 11 juli 2008 16:42

Idag har jag å Ninus "sprungit" runt på stan och inhandlat grejjor som behövdes till BB-väskan. Inklusive själva väskan! En jättesnygg väska hittade vi på InterSport. Köpte den, facial wipes, body lotion (i en pytteliten förpackning), extra deo, och dagcreme, hårband och lite annat smått å gott...

Så jag kom hem för en timma sen och packade färdigt väskan så den är klar. Hade Patrik varit hemma hade det inte varit lika noga. Men nu när han är borta så är det lika bra att ha den packad så att jag slipper springa runt i värkar och packa den. Plus att jag skrev en liten lista på det som ska i innan vi åker. Som mobil, kamera och tandborstar. Och en lista på det som ska handlas på vägen in. Som käk till Patrik, dricka och frukt...

Satte i ordning allt på soffan i gästrummet och höll på att glömma bilbarnstolen!! Haha! Vi hade ju inte fått hem knytet om vi glömt den.

Ringde Patrik och berättade att allt var färdigpackat. Och informerade om i vilket fack dom super-duper-viktiga blodgrupps paprena var. Berättade också för honom att jag höll på å glömma bilstolen å då blev han helt tyst en stund... "Åh justja. Den måste ju med! ....Fatta vi har ju gjort en ny människa!"

Nu börjar vi bli ordentligt nervösa båda två. Både för förlossningen men också över det stora hela liksom. Vi låter som Beavis and Butthead emellanåt när vi pratar om vad som väntar. Så vi tittar bara på varann och; "Hö-hö. hö-hö-höh."


I natt hände nånting i magen, eller liksom i bäckenet också. Vet inte vad, men ont gjorde det och det nästan som small till i den. Jessus va ont det gjorde! Så resten av natten vågade jag knappt röra mig för jag var rätt att det skulle smälla igen. Och sen idag har det verkligen känts som att Kotte ska trilla ut! Det trycker och spänner som fasen. Ett tryck neråt, liksom.. Säkert fixeringen eller nått....


Patrik ringde igår kväll och informerade:"Ja, nu har jag pratat med Lasse och han är stand by. Han sover med mobilen bredvid sängen. Så han kör in dig om nånting händer." Själv har jag inte ens tänkt tanken konstigt nog! Jag har som sett mig själv köra in. Men det är ju klart att det kanske inte är så bra....


Well well.. Nu ska jag ta å slänga mig på soffan. Är sjukligt trött hela tiden.

Av Catja - 10 juli 2008 19:00

Först har vi ju en gammal klassiker:


N:"Är det majonnäs på räkmackan?"

C:"Jo"

N:"Åååh, jag tål ju inte det."

C:"Nähä, tål du inte majonnäs?"

N:"Jo."


Och nu när vi sitter å slö kollar TV.

N:"ÅH! Nu börjar ju Pagent Place!"

C:"Jaha, är det bra eller?"

N: Fortfarande strålande som en sol. "Nä-ä."


Hahah!

Av Catja - 10 juli 2008 16:23

Patrik for i morse igen. Och den här gången var det riktigt jobbit. Trist. Inte alls kul att han måste åka iväg... Men men, dom måste ju göra klart där borta. Åsså känns det så mycket med nervöst nu när förlossningen faktiskt kan starta närsomhelst. OM nu det kommer igång så får vi verkligen hoppas att jag är en typisk förstföderska. En sån som får kämpa på lääääääänge. Så att han hinner hem i GOD tid. Så god tid att jag bara far in ock kollar så allt är igång och far hem igen och kör en lång latensfas hemma som börjar mkt lugnt så att han är med under HELA tiden det är jobbit. Men om Patrik hinner hem innan allt kommer igång så vill jag anmäla mig till det gänget som bara "Jaaaa, jag hade lite mensvärks-liknande smärta. Poff så gick vattnet också. Å då blev det lite jobbit en halvtimma. Då for vi på förlossningen och fyrtiofem minuter senare var h*n ute!" Heheheee!

Märktes på Patrik också att han är nervös över att åka. Han vill inte visa riktigt HUR nervös han är men det märks. Han ville verkligen inte åka. Menmen, A man got to do....


Nä nu ska jag trösta mig med lite kina mat och senare en film eller nått. Känner mig jätteslut faktiskt... Så ´jag ska nog lyssna på kroppen och vila. Jag har skolkat från en tid i Tvättis så då förstår ni vidden av min trötthet! :)


Ps. Chansen att få tillbaka mina fingrar är minimal.  

Av Catja - 8 juli 2008 23:14

Inget krav på lösensumma ännu. Om inte förövarna hör av sig inom 24 timmar bådar det inte gott för mina fingrar. Då vet vi att motivet inte är pengar. Detta börjar tyda på att det är något personligt.

Vem kan ha något emot mina fingrar?

Har jag en aktuell hotbild?

Svaret på fråga ett: Ingen aning... Eller.. Jag avbokade min tid hos nagelteknologen visserligen. Men hon har gott om andra kunder.

Svaret på fråga två: Nee, tror inte det. Eller jag har ju faktiskt surat på karln med miljoner ungar här i kvarteret eftersom ungarna har suttit i flera dagars tid och tutat i deras bil. Har skällt på dom i eftermiddag. Och det var ju efter att Lilla Vickevire och co. bortförts.


Så läget är oförändrat.

Presentation

Omröstning

Du som läser! :) Känner du mig?
 Ja mycket väl!
 Jodå, vi är bekanta!
 Vi vet vem den andra är!
 Nope.
 Vet inte. (Hah! Ja, det var ju ett lustigt alt!)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards