Alla inlägg under juli 2008

Av Catja - 23 juli 2008 18:05

1. Patriks lasagne var jättegod! Mums! :)

2. ..Men han gjorde lite mycket mat. Vi åt oss proppis och det vi åt var kanske en sjunde del av maten! :) Så Ritva och Ingemar är påväg över å käka lite! :) 

3. Jag har inte ont i magen nåmer! :(

...Lustigt att man strävar och längtar efter smärta! :)

Av Catja - 23 juli 2008 16:44

Låg och vilade på soffan när Patrik ropar och vill att jag ska fara å köpa grädde.

"Vah? Grädde? Varför då?" Kliver upp och går in i köket... *Skräckfilmsmusik hade passat här*

När jag vänder in i köket ser det ut som om vi skulle ha slaktat en fjorton, femton kossor och dränkt dom i tomatsås därinne.

"Jag gör lasagne." En stressad och svettig Patrik tittar på mig.

Står där i dörröppningen med uppspärrade ögon och något förvånad.

"Öh. Jaha."

 Visade sig att grädden inte behövdes, men Patte Ponken ville att jag skulle hjälpa till med att lägga ut lasagneplattorna, medans han slevade (eller rättare sagt SLUNGADE ner köttfärs och bechamel såsen i formen). Under dom tio minuterna jag tillbringade i köket han Patrik;

*Slänga köttfär på HELA spisen och delar av golvet.

*Slafsa såsen över HELA spisen också.

*Tappa bort en förpackning lasagneplattor.

*Hitta förpackningen igen

*Glömma ÄN EN GÅNG var han såg dom nyss.

*Öppnade skåpet ovanför kylen och hittade dom...Igen.

*Lasta färdigt köttfärsen.

*Ta den tomma stekpannan och vända sig om rätt in i den öppna skåpluckan ovanför kylen. Jag menar liksom huvudet in i skåpdörren. PANG!!

*Höll på att kasta ut stekpannan genom föstret. (Varvid jag kämpar mkt hårt för att inte bryta ihop i ett skrattanfall).


...Sen blev det liksom bara för mycket för mig. Lämnade köket, Patrik och kaoset åt sitt öde. Jag kan inte stå och se på den där orgien i matvaror överallt.


Nå, han verkar leva därinne iaf.. Hör hur har torkar och skurar och spolar vatten därinne. Hoppas för Patriks skull att maten blir god. Annars blir han nog ledsen.... Vi får väl se.


Han är så söt min älskling. Men han behöver nog lugna sig i köket lite när han lagar mat.


Håll tummarna att maten blir bra!


Ps. Nu medans jag skriver så gör det rätt ont i magen....

Ajaj.... Men tar inte ut nått i förskott. Måste säkert bara bajsa. Ursäkta mitt språk men jag har ledsnat på att försöka vara finkänslig. Man verkar vara allt annat än det i slutet på ens graviditet. :) 

Av Catja - 23 juli 2008 12:12

Nähäpp! Ett misstag har skett. Jag är inte gravid. Jag har bara blivit tjock....

Så idag var det beräknat. *Känner efter väldigt intensivt*

Nä, inga känningar alls.

Vaknade i morse och jag och Patrik låg och skrattade och tänkte börja plocka ihop alla bebikläder och grejjor och bära ner dom i källaren. Vi behöver tydligen inte dom. För det kommer inte komma nån bebis.

Gnällde och tjatade på Patrik här under förmiddagen att vi måste hitta på och göra nånting. För går vi omkring hemma så tänker jag bara på magen och bebisen... Och helt ärligt. Jag är less på det. Ids inte tänka på det nåmer. Och då kläcker Patrik ur sig "Jag vet, jag tänker också bara på det när jag ser dig!" Kul jul. Så nu har han åkt med Oskar å hämta Oskars fyrhjuling. Jaja, då får han en paus iallafall. Jag har tänkt dra på stan och handla en massa ONÖDIGA och fina saker. Ska handla saker som jag glömmer bort innan jag ens hinner hem.

Och hallonbladstte ska jag köpa också. Och det ska jag dricka av somom det inte fanns en morgondag (Sägs kunna påskynda förlossning).


Kotte verkar faktiskt lite besvärad i magen och knölar runt därinne. Men lill* verkar ha missuppfattat saker och ting. Eller så har den lika bra lokalsinne som mamma sin. Trycker uppåt, inunder bröstkorgen. Ajajaj... Inte skönt. Har försökt förklara att den ska trycka åt andra hållet. Men nej. Tjuriga älskade unge.


Jag kanske rapar ut ett barn.

Av Catja - 22 juli 2008 22:02

Jag LOVAR att det kommer in på bloggen innan vi åker in på BB. Om så lill-huvet hänger i knävecken på mig så kommer det in nånting iaf här! :)


Usch, jag måste också be om ursäkt för att jag bara tjatar om magen, proppar och känningar i magen hela tiden! Men just nu är det svårt att fokusera på nånting annat än Kottes ankomst. Tänk såhär, du som läser i bloggen kanske tillbringar 3-5 minuter om dagen till Kotte grejjor medans du läser dagens inlägg. JAG tillbringar 24 timmar om dygnet med förlossnings-funderingar. Så att skriva om nånting annat är riktigt svårt just nu. Har tänkt tanken att jag skulle ta å skriva om nånting annat men det går inte! Patrik sa också häromdagen att jag måste ju skriva nått annat nångång. Och ja, det kommer jag nog å göra också. BARA KOTTE KOMMER UT! ....Fast då lär det väl bli sånnadär jobbiga inlägg som nyblivna mammor bara tjatar om hela tiden. "Åååh ****** spydde ner sig idag...Å så gulligt!" "Åsså bytte vi kläder å kräktes igen.. Aaawww!"

Haha! Jobbit värre. Ska försöka undvika att bli en sån bloggare.



Av Catja - 22 juli 2008 20:01

Japp, helt rätt S! Imorrn är d BF och det hade varit det absolut ultimata. Men men, vi får väl se.... Har precis vaknat efter att ha vilat lite middag. (Sen middag= Sen siesta;) Kommer ut ur sovrummet och Patrik utbrister lite irriterat och samtidigt förvånat: "Men varför är den kvar därinne?!"

Och ja, det är väl frågan... Haft lite känningar i magen hela dagen. Spänd och öm. Men inget annat... Jo, har fått ränna fram och tillbaka på toaletten hela dagen.

 Satt hos Göta tidigare och bläddrade i NSD och fick ett frispel när jag kom till "Välkommen till Världen" annonserna. "Men sluta SKRYT för FAN!!!"


Nä usch, nu ska jag ta och göra nånting. Ännu en kväll gravid.....

Av Catja - 22 juli 2008 10:18

Nope, inte mer än lite "mensvärk". Trots skumpandet i bilen och en färdkäpp så har jag bara fått vakna några gånger av lite krampliknande ondingar... Nånå, nu har väl nånting börjat rulla iaf. Hoppas, hoppas...

Men nu när jag sitter här och VERKLIGEN känner efter så har man som lite små spänt i magen hela tiden.


Var som sagt på Äventyr igår, kuligt ställe var vi på! Hade man inte varit stor som en farmartank så hade man kunna ha ännu mer spänning igår! En massa gamla gruvhål och små slingriga skogsvägar...Tjohooo!


Har precis en personlig redigerare brevid mig. Patrik sitter och rättar min text. :) Bäst å sluta nu innan detta slutar i världskrig. ;)

Adjö. Jag återkommer om magen gör några framsteg.

Av Catja - 22 juli 2008 00:49

Precis kommit hem. Jessica och Oskar var och plockade upp oss och vi drog upp på dundret och käkade våfflor. Efter det ut i skogen med Oskars STORA bil på upptäcksfärd i Nautanen. Efter en timmes skumpande i baksätet började jag känna av lite värk i ryggen och magen. Så det var dags för oss att kila hem... Nu ska jag ta och vila mig lite och hoppas på att äventyret satt igång nånting!

Mest troligt inte.... Eftersom sån tur ska vi inte ha!

Av Catja - 21 juli 2008 12:53

Bläddrade igenom mina inlägg den senaste månaden... Jessus vad jag klagar! :) Har ju gnällt mest sista tiden här på bloggen. Finns ju visserligen en orsak.. Eller tjugo (kilo) rättare sagt. Man blir litte sur när man inte kan röra sig ordentligt. Nånå, snart, snart.....snart.

Presentation

Omröstning

Du som läser! :) Känner du mig?
 Ja mycket väl!
 Jodå, vi är bekanta!
 Vi vet vem den andra är!
 Nope.
 Vet inte. (Hah! Ja, det var ju ett lustigt alt!)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards