Alla inlägg under juni 2008

Av Catja - 6 juni 2008 22:48

Åh älsklingen min lugnade mig något kopiöst ikväll. Jag och Patrik var över till Peter och Rebecka och Rebeckas föräldrar dök också upp. Vi satt där och pratade lite om förlossningar och komlikationer med dom.

Så berättade jag för dom att jag faktiskt oroar mig för Patrik. Tänk om förlossningen drar ut på flera dygn! Visst lite sjukt är det ju för då ligger ju jag där med en melon halvvägs ut ur "Doris" i flera dygn. Men ändå kan jag inte låta bli att tänka på Patrik som ska sitta där med mig. Liksom vad ska han göra? Mer än att se mig i brutala plågor? Lite konstigt kanske, men jag vill inte att han ska ha det mer jobbit än nödvändigt....

Berättar detta, varpå Patrik tittar på mig;

"Men är du dum? Jag skulle sitta där i flera dygn på en pinnstol om så!"


Raring....

 och så klart gör han ju det. Det vet jag. Han hade gjort allt om han kunnat bara så jag skulle slippa. Men ändå... Jag har haft sånna funderingar..

Men nu slipper jag ju klura på det! Skönt!


Usch va trött jag känner mig... Klockn är visserligen långt efter våran läggdags så det är ju inte så konstigt! Dessutom så ska jag upp till tvättstugan imorgonbitti... Jeeees. Så Adios alla..

Av Catja - 6 juni 2008 17:20

Sådärja. Jag kan inte handla på Cop mer. Var in idag och köpte en bärsele till Kotte från Gammelfarmor och gammelfarmor. Ställer mig i kassan och en gammal tant står bakom mig. Okej, visst, hon står ju i kön så jag föredrar att hon står bakom mig då.. Men så börjar hon stressa på bakom mig. Börjar slita fram plastkassar innan hon ens kommit fram till den positionen i kön. Karln framför mig hade inte ens fått betala sitt förrän hon började rota fram kassar (som var framför mig). Så jag fick som backa ett steg när hom började slita i påsarna. "Åh, nä inte dom här dyra!" Så hon får sätta tillbaka dom första och ta fram nya.

Lugn Catja, Lugn....... Du överreagerar bara på grund av gubbfan förra gången.... (Gubbfan som BTW inte är turist! Han promenerade förbi farmor i morse med sin fru och hör och häpna: Sin gravida dotter!!)

Så jag tig några djupa andetag medans tanten slet färdigt i sina kassar. Tog mitt steg fram och väntade tålmodigt på min tur i kassan. Då står tanten (som förresten luktade EXTREMT mycket tant) stod MAX femton centimeter från mig och flåsade mig i nacken. Jag tog ett litet steg i sidled, dock ett så litet steg så att jag inte skulle inkränkta på kund nummer 1 personliga utrymme (till skillnad från vissa andra). Och tantluktande tanten knatade efter mig, nöjd som fasen över att hon kom ett steg närmare kassörskan.

Jag morrar inombords men håller minen. Så blir det min tur, dvs ett steg längre fram...

Flås, flås, flås.. Naturligtvis har hon också följt efter och flåsar mig ännu i nacken. Dags för mig att betala går fram till kortdragaren OCH TANTEN FÖLJER MED!!!!! Nä nu jävlar..... Vänder huvudet mot tanten så vi har kanske fem centimeter mellan våra trynen. "Ursäkta, jag ska bara betala här så får du också komma fram." (Lyckades faktist säga detta i ett hyfsat vänligt tonläge trots känsloutbrottet på insidan). Varpå tanten svarar glad i hågen; "Jamen visst! Ta den tid du behöver, ingen fara!"

Hade lust att gorma ut i ansiktet på henne så löständerna skallrade lös från gommen på henne. "MEN KAN JAG FÅ STÅ HÄR I FRED DÅ UTAN DIN ANDEDRÄKT I NACKEN!!!!!" Men det gjorde jag såklart inte. Bet ihop, ja jag bet ihop så hårt så jag tror att jag själv bet sönder några tänder, och godkände köpet och stegade fort som fasen ut från affären.

Ojoj, jag kommer inte kunna handla där mer. Jag drar alla Cop:are över en kam just nu. Och jag känner nästan att jag kanske är lite överkänslig. Så jag kan inte göra annat än hålla mig undan en stund. 


Häromdagen var jag och shoppade med A. Patrik och jag ringde L och A på morgonen och vi drog å fikade allta fyra. Sen kom båda jag å A på att vi båda behövde shorts. Så vi drog en littn runda på stan (helt otroligt att man kan göra av med två och en halv timma i detta lilla samhälle).

A hittade en hel del fint som hon provade och hon hittade också det hon sökte efter. Men det där med att hitta shorts till mig var inte lätt! HAhahaa! Om dom ska passa över höfterna på mig så måste det vara i nån sorts "Cirkus Scott-storlek" och då är dom ju åt helsicke för långa och vida i benen! Hahaaa! Jag såg verkligen inte klok ut! :) Till slut fick jag nöja mig med två par mjukisbrallor i capri modell och några linnen som jag hittade i nog stor storlek så dom passade både på längden och bredden. (Tvärrandiga of course!) :)


Jojust! Jag och Patrik var ju till finland en sväng. Till hans mormor och morfar i deras stuga och hälsade på. Vi hade det jättemysigt! Mer om det orkar jag inte skriva... Sitter helt galet med datorn och min armbåge värker som tusan...


Well well, nä nu måste jag dra vidare!

Av Catja - 2 juni 2008 10:43

Men jössös! Jag stötte då på den mest idiotiska gubbjävel på cop igår..

Jag var och vallade Göta så hon fick stressa av lite så vi drog och handlade. När vi kom till mejeri delen så står Göta och plockar i lite i vagnen, då kommer en gubbe...

Person profiler som man är så fick jag reda på följande av gubben genom att titta på honom; Femtioårsåldern, med något av en åldersnojja (Försöker hålla sitt hår så långt om möjligt, som nu resulterat i en grå förvuxen pottfrisyr), kört MC i unga år (det såg man på frun som hade för tajta ljusblå jeans som framhävde det där tant putet på magen som kommer efter tre fyra barn minst. Ett svart läderbälte åtdragen HÅRT runt midjan. Permanent och en grå utväxt. Tuggummi rosa läppstift och blå kajal. Avslutat med en midjekort jeansjacka.), turist också tror jag, men det baserar jag endast på en känsla. Dom kör mest troligt husbil, inte husvagn. För det är inte nog häftigt. 

Iallafall, gubben kommer och ställer sig framför Göta och blockerar hennes utväg, hon blir som instängd i ett hörn. Och gubben tar otroligt god tid på sig att plocka ner två liter mjölk i vagnen sin. Vrider på paketen, läser utgångsdatumet, synar texten på baksidan, inspekterar botten på tetran....

Ah! Jag blir lite irriterad över denna nonchalans så när jag ser att han flyttar sin vagn lite i sidled så en liten väg för göta öppnar sig mellan hans vagn och kylen så sträcker jag mig fram (stod framför gubben och Göta bakom) och tar tag i Götas vagn och ska styra in henne emellan kyl och gubbjävel så hon kan ta sig vidare...

I samma veva kör gubben in sin vagn i mig. In i sidan i magen på mig.

Visst okej, honest mistake! (jag är ju trots allt lätt att träffa med en såhär stor mage.) Men saken är den att det inte är en studs mot mig med vagnen, utan ett konstant tryck mot mig. Så jag antar att han skojjar med mig, så jag tittar upp på gubbfan för att försöka utläsa hans avsikter. Men han tittar inte ens på mig. Utan fixerar sin blick nånstans strax bakom och ovanför mig. Och ökar trycket på sin jävla vagn!! Så han börjar som fösa iväg mig med sin vagn kloss i magen på mig! Jag stapplade till lite grand eftersom jag inte var beredd på denna sammandrabbning med en gubbjävels kundvagn. Jag tog tag i kanten på vagnen och sköt den åt sidan så han och jag kom på varsinn sida om varnann istället för på fortsatt kollisionskurs.

"Jaha, jag stod TYDLIGEN i VÄGEN för DIG!?" Arg som ett jävla bi var jag.

Vad gör gubbjävlen? Han ser inte ens på mig utan går förbi bara.

"VAH?!?!! ....Vilken jävla idiot."  Muttrar jag efter honom. Går förbi honom tio sekunder senare och kastar en "Jag-ska-förgifta-dina-blomrabatter-punktera-dina-däck-och-stampa-sönder-din-guldfisk-blick" på gubben och han nonchalerar mig som tidigare.


AAAARRGH!!!! Jag blir galen bara jag tänker på gubbjäveln. Patrik vart galen när jag berättade. Och vilken jäkla tur att Göta inte hann uppfatta vad som hände. För då hade inte Cop stått kvar längre. Hon hade nog viftat ihjäl gubben med sin handväska!


Usch.... Vilka puckon det finns!

Presentation

Omröstning

Du som läser! :) Känner du mig?
 Ja mycket väl!
 Jodå, vi är bekanta!
 Vi vet vem den andra är!
 Nope.
 Vet inte. (Hah! Ja, det var ju ett lustigt alt!)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards