Alla inlägg under juni 2008

Av Catja - 17 juni 2008 23:15

Inget nytt. Direkt. Stark som bara den därinne. Lever om och har sig! :)

Eller jo just! Numera känns det som att den ska trilla ut när jag ställer mig upp eller lutar mig fram! Jätte konstig känsla! Som att lilla skulle bara trilla ut...PLOPP! Åh om det vore så enkelt när det är dags.

In på BB, bend over, hosta, och sen bara å börja amma! :)

Av Catja - 17 juni 2008 23:08

Jo jag vet, dåligt av mig! :( Men har haft sånnadär klämdagar när det inte hänt nått samtidigt som vi ändå gjort en massa!

Blåst en farmor.

Varit på barnens dag med Anki å Lasse å två av deras trollungar.

Träffat en säpo-agent å hans familj.

Sovit dåligt pga värmen. (Tydligen är det inte varmt, dom påstår att det bara är jag som tycker det. Konstigt tycker jag! Jag svettas ju!)


Och just nu surar jag. Är alla karlar tröga? Eller oj, måste omformulera. Alla karlar är tröga. Sur som bara den. Å då har han mage å börja sura! Vah? "Hallå, jag surar faktiskt här!" Kan inte jag få ha ensamrätt på det just nu.... Jag hann först! *Armarna i kors så gott det går över stormagen och plutar med underläppen som ett barn*

Av Catja - 11 juni 2008 10:18

Våran lilla håller nog på å sjunka å fixera sig nu..

Från eftermiddagen igår så har det känts som att det ilar, sticker och drar liksom neråt i magen. Om jag halvlåg var jag tvungen att sätta mig upp för det kändes som att nån kommer flyga ut om jag hostar eller nått. Och låg jag på sida var jag tvungen att lyfta på benet som låg uppåt. Kändes verkligen som att jag var tvungen att "göra plats" åt nått. Började misstänka fixering men var inte helt säker. Läste sen på familjeliv och det låter rätt lika.. Man känner sig som kissnödig och ett tryck neråt. Iofs kan d ju vara UVI också men har ju som inga problem med kissandet så är nog ändå inte det.

Så det här med å sova på nätterna har jag som börjat få lägga på hyllan. Går inte att sova när ingen ställning är bekväm. 

Så därför kära vänner är jag inte direkt med på noterna och svara i telefonen på morgon! Ni får ursäkta....

Så idag känner jag mig riiiktigt trött å slut... Men man får se det positivt, om nu Kotte fixeras så är det ännu ett steg närmare till å få ut krabaten! :)  Wee!!

Av Catja - 10 juni 2008 18:20

Har sovit i princip hela dagen idag! Varit så trött å sliten så jag blåste på i flera timmar på soffan.

Patrik kom precis hem från jobbet å vi skulle ha farit på bio med Lasse å Anki, men hörde precis att Indiana Jones nya är tydligen heeelt värdelös! Så det blev ändrade planer till en filmkväll hemma hos Lasse å Anki. (I deras nymålade hus! Missade nästan deras hus häromdagen för att jag inte kände igen det!)

Och precis nu kom vi på att fasen Gertrud fyller ju år i helgen och hon skulle ju firas idag! Så nu blev d brått! Patrik panik duschar, sen hem till farmor och kasta i honom lite mat, för han är ju såååå glad när han är hungrig! :(

OCh sedan varvar vi ner med lite film och godis... Najs! :)


Well då gott folk, då har ni en littn uppdatering!


Jojust! Har övar andning, avslappning och krystmuskler hela dagen då jag ändå legat pall på soffan bara! Hoppas just nu bara på att man gör rätt, trist om man ska ha lärt sig fel.... Heeh! Well well, vi ser ju så småningom!


Kotte och Pappa hade fajt igår kväll, dom låg och pickade på varandra en lång stund när vi skulle sova..

Det kändes nästan som att jag var i vägen där lite.. Haha! Dom hade ju Far och son/dotter tid som jag inkräktade på! :) Nåja, än så länge får dom stå ut med mig störandes i deras lekar! :) Kan ju inte direkt överlåta Kotte till pappa, trots att älsklingen också fått något av en gravid mage! :)

Av Catja - 9 juni 2008 19:34

För det första! Danni, BF var den 23 Juli! ;)


Så, idag började morgonen seeeegt.. Låg och drog mig riktigt länge i sängen och ville inte alls kliva upp. Hade tänkt ha en riktigt produktiv dag men alla tecken pekade på att jag mest troligt inte skulle få nånting gjort!

Men ack så jag bedrog mig!

Idag har jag hunnit med...

*Sätta dom sista vita kläderna i klorin i badkaret. Och få dom fräscha.

*Tvätta upp alla vinterkläder och hänga undan dom.

*Tvättat upp soffan.

*Varit och hälsat på farmor såklart!

*Efter att jag tvättat soffan kom jag på att filten inte blivit tvättad på länge, jajustja, handvätt var d ju.... Nå då passar vi på att tvätta lite annan handtvätt också!

*Har ju kvar tvättsugetid...Hmmm....Jo! Tvättar upp ALLA handdukar!

*Jamen vi tar och skurar badrummet med!

*Dammsugit efter att jag preppat dammsugarfiltret med go-parfym, och bytt påse. (Dom där påsarna blir fulla efter en enda dammsugning börjar jag misstänka...)

*Nå vi hinner väl diska också....

*Åsså drar vi igång ärtsoppa till Patrik innan han kommer hem från jobbet.


Hmmm.....


Patrik kommer hem och ser sig omkring. Sniffar lite i rummen. Jag pekar på soffan, "sniffa på den med..." Patrik tassar fram och luktar på soffan.

Ser in i badrummet där alla vinterkläder hänger på tork.

"Vad har det tagit åt dig? Du gör inget annat än städar!"

Han har ju rätt! Och det var då det slog mig. Ahaaaaa! Detta är nog det berömda boandet alla surrar om. Det där innan bebisen kommer så får man städnojjor och tvättar, torkar, sorterar, skurar och dammar för att reda bo. För att det ska vara fint när bebisen kommer. Och ja.. Nått sånt måste det ju vara. Hur fasen skulle man annars orka med allt detta? Och nu gravid och allt! Så naturligtvis ligger jag på soffan med sammandragningar och slut i hela kroppen...

Men va fasen! Soffan luktar så gott nu så det gör inget! :)

Av Catja - 8 juni 2008 16:24

Min karl lider av alzheimers och machoman syndrom. Aargh!

Var förbi och lämnade lite lunch till Patrik och Gusaf idag och tog upp himmelsängs historien. Och Patrik har helt ändrat uppfattning nu helt plötsligt! Han kommer inte ens ihåg att vi pratat om det! 

Nu tycker han att det inte behövs nån himmelsäng. För att barnet ska kunna bli trygg i det stora rummet, för annars kommer han inte bli miljonär och framgångsrik eller nått sånt! Haha! :)


"Tänk dig såhär! En gnu som föds på savannen har ett fall på en meter... PANG! Ner i backen bara.. Inte särskillt tryggt va? Sen har den fyra minuter på sig att lära sig gå och springa för annars blir den tiger mat!"


Vah?! En gnu?! Jämför han vårat barn med en gnu på savannen?! Är inte en männskovalp lite mer komplex än en gnu?


Dessutom total skrotade han en av mina ideér på hur vi skulle göra himmelsängen. Han dessutom skrattade åt den!! Vah? Då blev jag riktigt stött faktiskt. Och fjantig å fånig som man är så har jag ju bara ett alternativ till hur jag ska göra nu.... Jag skiter i allt vad himmelsäng heter. Så det så!

Av Catja - 7 juni 2008 13:19

Jag och Patrik har båda pratat om att vi vill ha en sänghimmel till Kottes säng.. Vi tror som att Kotte kan bli lite överväldigad över hela sovrummes storlek på nå vis... Han eller hon har ju levt minst sagt minimalistiskt där inne. Så ett sort jäkla kalt tak kanske inte känns så ombonat och tryggt för lilla...

Så jag har kollat på nätet efter sänghimlar...Men hittar inget jag gillar. Dessutom är dom SVINDYRA! Fattar inte liksom att lite myggnät och ståltråd kan prissättas med 799:-. Jessus... Dessutom är dom inte så fina dom jag hittat...


Så nu sitter jag och klurar på hurdan jag skulle vilja ha...

Ska nog knåpa ihop en själv! :) Jag menar jag har ju inte så fullspäckat schema precis!

Av Catja - 7 juni 2008 04:22

Jaha, då har man legat vaken i två timmar. Beslöt mig tillsist för att kliva upp. Vad är det för ide att ligga där och vrida och vända på sig? Varenda gång man vänder sig blir bara jobbigare å jobbigare. Fasen hur man än ligger så är det tungt för nån kroppsdel. Och hur man än ligger så känns magen tung och drar iväg åt nått håll.

Usch.... Och hungrig.... Och törstig. Nä jag måste kliva upp från soffan också och göra mig nått att äta.


Men herregud vilket skit dom visar på TVn såhär dags.


Presentation

Omröstning

Du som läser! :) Känner du mig?
 Ja mycket väl!
 Jodå, vi är bekanta!
 Vi vet vem den andra är!
 Nope.
 Vet inte. (Hah! Ja, det var ju ett lustigt alt!)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards