Direktlänk till inlägg 29 april 2008

Ojoj jag är en sååå upptagen människa

Av Catja - 29 april 2008 06:04

Oj vad jag måste vara upptagen! Har inte skrivit en rad på hur länge som helst! Jessus... Men jag måste faktiskt säga att allt har varit mer än hektiskt! Allt pillande å tjorvande med flytten å jobb å grejjor... Sen dom stackars stunderna man inte haft nånting "man bara måste göra" så har man behövt sova också.

Nååå, så just nu sitter jag här. Börjar jobbet på ett tag. Hoppas dagen blir lättare än gårdagen. Igår märkte jag för första gången att jag faktiskt är gravid och inte orkar lika mycket. Eftermiddagen på jobbet var hemsk. Orkade verkligen inte stå upp. Hade ont och var helt slut. Efter ett Förmiddagspass! Som jag brukar tyka är bekvämast. Dessutom hade jag varit ledig i två dagar och vilat... Ändå var dagen riktigt tung. Väl hemma lade jag mig på soffan å vila. Somnade en liten stund och jag fick fint ligga kvar tills Patrik kom hem. För jag tog mig inte upp själv!!! Hade såååå ont. Usch.

Min plan pajar totalt om jag ska börja ha såhär ont nu. Jag har planerat länge att jobba lite drygt tre veckor till och det vill jag göra. Så jag hoppas på att detta bara är en övning... Så att det går över. Som foglossningarna gjorde. Dom kom en sväng sen försvann dom. Kommer kanske tillbaka men jag är glad så länge jag slipper.

Kotte är då aktiv som bara den. Han har inga som helst problem med att röra sig. UPPENBARLIGEN! Hela magen skumpar och skiftar form när han bökar därinne! :) Riktigt hårda sparkar kan han få in också. Å nu har han (kolla! Skriver "han" hela tiden!) börjat sparka mot ryggen och rumpan på nå vis. Lustigt att den lilla kommer åt en massa saker som jag själv aldrig kommit åt! Hehe!


Ouh! Nu tog orden slut helt plötsligt! Och trött blev jag igen.....

Nu är det bäst att sätta fart å dra på jobbet så man inte somnar här!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja - 10 maj 2009 07:50

Såg att jag har åtta prenumeranter kvar på denna bloggen! Hihi! Hängivna jäklar va?! ;)  Vem är ni då? :)   ...

Av Catja - 16 februari 2009 08:59

Glöm inte min nya blogg Click Hära

Av Catja - 11 februari 2009 16:51

Ja nu är det dags för mig att dra vidare.... Följ mig till min nya blogg! Klicka här   Glöm inte att byta din prenumeration på Bloglovin! :)   ...

Av Catja - 11 februari 2009 15:00

tjorvar lite.....

Av Catja - 11 februari 2009 11:03

Som den kände Big´O en gång sa....   Nu har vi varit till tandläkaren. Patrik lagade en tand, en annan tand än den som gick sönder. Den ska dom dra. Nästa vecka tror jag det var. (PS. Tandläkaren sa på en gång när Patrik öppnade munnen, "Du gnisslar...

Presentation

Omröstning

Du som läser! :) Känner du mig?
 Ja mycket väl!
 Jodå, vi är bekanta!
 Vi vet vem den andra är!
 Nope.
 Vet inte. (Hah! Ja, det var ju ett lustigt alt!)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards